Buffet Delfland

€ 16,75 p.p.

Koude gerechten:

  • Salade van kropsla met tomaat, ui, augurk, ei en huisgemaakte dressing
  • Zoetzuur van komkommer
  • Salade van groene en gele paprika, appel, haricot verts, frisee en veldsla en pistache vinaigrette

Warme gerechten:

  • Met mosterd gemarineerde procureurlapjes van "Pork Best" varken in eigen jus.
  • Tranches van kip in saus van tomaat en basilicum
  • Stoofschotel van in peperkoek en tomaat gestoofde runderlapjes
  • Lasagne van aardappel met mousseline van bloemkool en gratin van Goudse kaas
  • Hollandse tomaten met een vulling van in knoflook roergebakken spinazie, champignons en brunoise van zolderspek
  • Rouleau van witlof met ham en kaas
  • In rozemarijn gebakken rosevalaardappeltjes
  • Gratin van aardappel

>> terug <<