Fun-cooking "Japans"
€ 22,00 p.p.
Warme gerechten:
- Op de speksteen gebakken tonijnsteak met gedroogde kruiden, begeleid door gembersaus met zomergroente;
- Op de plaat gebakken rib-eye met groenten en sojasaus;
- Lamsvleesschotel met komijn, kaneel, citroen en bleekselderij;
- Stoofgerecht van kip met ui, knoflook, garnalen en mosseltjes;
- Vis tompouce van zalmfilet met witvis en spinazie in een lemmon-koriandersaus;
- Sukiyakie, Japanse kipreepjes in sojasaus;
- Geplukte kippenbout met champignons en aardappel met soja-gembersaus;
- Begeleidingsgerechten: mihoen en rijst.
Koude gerechten:
- Mashurumu ni Krashi, zoete champignons met mosterddressing;
- Japanse kipsalade, gaar gekookt kipvlees, vermengd met gember, prei en sherry, met als dressing ingekookte bouillon, op een bedje van slasoorten;
- Ingen na Karashi, gekookte, gemarineerde boontjes en mosterdsaus.
>> terug <<