Fun-cooking "Japans"

€ 20,00 p.p.

Warme gerechten:

  • Op de speksteen gebakken tonijnsteak met gedroogde kruiden, begeleid door gembersaus met zomergroente;
  • Op de plaat gebakken rib-eye met groenten en sojasaus;
  • Lamsvleesschotel met komijn, kaneel, citroen en bleekselderij;
  • Stoofgerecht van kip met ui, knoflook, garnalen en mosseltjes;
  • Vis tompouce van zalmfilet met witvis en spinazie in een lemmon-koriandersaus;
  • Sukiyakie, Japanse kipreepjes in sojasaus;
  • Geplukte kippenbout met champignons en aardappel met soja-gembersaus;
  • Begeleidingsgerechten: mihoen en rijst.

Koude gerechten:

  • Mashurumu ni Krashi, zoete champignons met mosterddressing;
  • Japanse kipsalade, gaar gekookt kipvlees, vermengd met gember, prei en sherry, met als dressing ingekookte bouillon, op een bedje van slasoorten;
  • Ingen na Karashi, gekookte, gemarineerde boontjes en mosterdsaus.

>> terug <<