Brunch / Lunch

Geen zin om je eigen boterham te smeren? Denk eens aan een heerlijke lunch voor thuis of op het werk. Met vrienden, na een vergadering of met het jubileum van een collega. Gezellig samen lunchen maar dan net even anders.

Broodjes Assortiment

  • Broodjes "Populair" €2,40 per stuk

    Keuze uit een witte en bruine bol of een witte en bruine pistolet. Belegd met diverse vleeswaren en kaas.

  • Midi broodjes "Luxe" €3,20 per stuk

    Luxe midi broodjes belegd met:

  • Kaas gezond
  • Ham met eiersalade
  • Kiprollade met kipkerrie
  • Filet American
  • Brie
  • Broodjes "Luxe" €3,40 per stuk

    Keuze uit: zachte bollen wit/bruin met maan- en sesamzaad, pistolets of sandwiches belegd met:

  • Kaas gezond
  • Ham met eiersalade
  • Kiprollade met kipkerrie
  • Filet American
  • Brie
  • Midi broodjes "Vis assortiment" €4,20 per stuk

    Luxe midi broodjes belegd met:

  • Gerookte forelfilet
  • Cocktail van Stellendamse garnaaltjes
  • Krabcocktail
  • Gerookte zalm met monchou
  • Broodjes "Vis assortiment" €4,40 per stuk

    Keuze uit: zachte bollen wit/bruin met maan- en sesamzaad of pistolets belegd met:

  • Gerookte forelfilet
  • Cocktail van Stellendamse garnaaltjes
  • Krabcocktail
  • Zalm kruidenkaas
  • Italiaanse broodjes (vanaf 25 stuks) €5,25 per stuk

    Mix van de volgende belegde broodjes:

  • Pastrami of gebraden rosbief met rucola, truffelmayonaise, Parmezaanse kaas en pijnboompitjes.
  • Gerookte zalm met kruidenkaas, rode ui en mosterd-dille dressing.
  • Vitello tonato, rose gebraden kalfsvlees met rucola, tonijnmayonaise en kappertjes.
  • Parmaham met mozzarella, rucola, zongedroogde tomaatjes en pesto.
  • Mozzarella met cherrytomaatjes, basilicum en balsamico dressing.
  • Hummus met gegrilde courgette, walnoten, rucola en basilicum.

Soepen

Ambachtelijk bereide verse soepen voor thuis of op het werk.

Onze soepen worden uitsluitend bereid met verse producten zonder toegevoegde kunstmatige geur, kleur, smaakstoffen en bevatten geen conserveermiddelen.

  • Assortiment soepen €8,75 per liter

    (Een liter is goed voor circa drie personen)

  • Tomaten crème soep
  • Tomatensoep met balletjes gehakt (100% rund)
  • Paprikasoep
  • Groentesoep
  • Courgettesoep
  • Champignonsoep
  • Truffelsoep
  • Mosterdroomsoep
  • Kippensoep
  • Seizoens soepen €10,25 per liter

    (Een liter is goed voor circa drie personen)

  • Bruine bonensoep met balletjes gehakt (100% rund)
  • Erwtensoep met rookworst
  • Pompoensoep
  • Uiensoep
  • Aspergesoep

De soepen zijn zowel koud in disposable als warm leverbaar in een elektrische soep pot.

Staat uw favoriete soep er niet tussen, wij bereiden deze graag voor u.

Soepen Buffet

Minimale afname 10 personen

Keuze uit 1 soort soep (bij 10 personen) 2 soorten soepen (bij 20 personen) 3 soorten soepen (bij 30 personen) etc.

De soep(en) worden begeleid met de volgende toppings en producten:

  • Croutons
  • Gebakken spekjes
  • Verse bieslook
  • Zure room
  • Zonnebloempitjes
  • Verse basilicum
  • Scheurbrood, stokbrood en soepstengels
  • Tapenade, kruidenboter en aioli

Toppings en producten voor de seizoens soepen:

  • Roggebrood met katenspek (snert en bruine bonen)
  • Geraspte kaas (uien)
  • Kokosroom (pompoen)
  • Reepjes ham (asperge)
Soepen buffet

De soep wordt geleverd inclusief serviesgoed en servetten.

Dit alles mag vuil retour worden ingeleverd.

Prijs per persoon inclusief btw €11,00

Bij keuze van een of meerdere seizoens soep(en) wordt de prijs per persoon aangepast.

Brunch Buffetten

  • Brunch A €14,50 p.p.

    Heerlijke brunch bestaande uit:

  • Soep naar keuze
  • Luxe belegde midi broodjes – 2 p.p.
  • Bolletje huisgemaakte salade naar keuze
  • Krentenbol of eierkoek
  • Stuk handfruit
  • Brunch B €17,50 p.p.

    Heerlijke brunch bestaande uit:

  • Soep naar keuze
  • Luxe belegde broodjes – 2 p.p.
  • Broodje warme beenham met honingmosterdsaus
  • Lasagne
  • Flensje gevuld met banketbakkersroom met warme kersen
  • Lunch Delft Blue €20,00 p.p.

    Heerlijke lunch bestaande uit drie broodjes per persoon:

  • Belgisch sandwichpuntje met rucola, rode ui, gerookte spek, kipfilet en balsamico.
  • Meergranenpuntje met pastrami, kappertjes en truffelmayonaise.
  • Notenvruchtenbroodje met oude kaas en huisgemaakte piccalilly.
  • Taartpuntbrood met langzaam gegaarde rosbief, roergebakken paddenstoelen en pancetta.
  • Taartpuntbrood met ossenworst, remouladesaus, ei en rode ui.
  • Belgisch sandwichpuntje met gerookte zalm en mierikswortel salsa.

Warm:

  • Mosterd roomsoep

Koud:

  • Bolletje salade naar keuze (huzaren of kip-Hawaï).
  • Verse fruitsalade.
  • Glaasje met yoghurt, honing en crunch van hazelnoot.