Brunch / Lunch

Geen zin om je eigen boterham te smeren? Denk eens aan een heerlijke lunch voor thuis of op het werk. Met vrienden, na een vergadering of met het jubileum van een collega. Gezellig samen lunchen maar dan net even anders.

Broodjes Assortiment

  • Broodjes "Populair" €1,70 per stuk

    Keuze uit een witte en bruine bol of een witte en bruine pistolet. Belegd met diverse vleeswaren en kaas.

  • Broodjes "Luxe" €2,45 per stuk

    Keuze uit: luxe broodjes (harde of zachte), midi broodjes of sandwiches belegd met:

  • Kaas gezond
  • Ham met eiersalade
  • Kiprollade met kipkerrie
  • Filet American
  • Brie
  • Broodjes "Vis assortiment" €3,30 per stuk

    Luxe midi broodjes belegd met:

  • Gerookte forelfilet
  • Cocktail van Stellendamse garnaaltjes
  • Krabcocktail
  • Gerookte zalm met monchou
  • Italiaanse broodjes (vanaf 25 stuks) €4,50 per stuk

    Mix van de volgende belegde broodjes:

  • Pastrami of gebraden rosbief met rucola, truffelmayonaise, Parmezaanse kaas en pijnboompitjes.
  • Gerookte zalm met kruidenkaas, rode ui en mosterd-dille dressing.
  • Vitello tonato, rose gebraden kalfsvlees met rucola, tonijnmayonaise en kappertjes.
  • Parmaham met mozzarella, rucola, zongedroogde tomaatjes en pesto.
  • Mozzarella met cherrytomaatjes, basilicum en balsamico dressing.
  • Hummus met gegrilde courgette, walnoten, rucola en basilicum.

Brunch Buffetten

  • Brunch A €10,00 p.p.

    Heerlijke brunch bestaande uit:

  • Soep naar keuze
  • Luxe belegde midi broodjes – 2 p.p.
  • Bolletje huisgemaakte salade naar keuze
  • Krentenbol of eierkoek
  • Stuk handfruit
  • Brunch C €12,00 p.p.

    Heerlijke brunch bestaande uit:

  • Soep naar keuze
  • Luxe belegde broodjes – 2 p.p.
  • Broodje warme beenham met honingmosterdsaus
  • Lasagne
  • Flensje gevuld met banketbakkersroom met warme kersen
  • Lunch Delft Blue €16,00 p.p.

    Heerlijke lunch bestaande uit drie broodjes per persoon:

  • Belgisch sandwichpuntje met rucola, rode ui, gerookte spek, kipfilet en balsamico.
  • Meergranenpuntje met pastrami, kappertjes en truffelmayonaise.
  • Notenvruchtenbroodje met oude kaas en huisgemaakte piccalilly.
  • Taartpuntbrood met langzaam gegaarde rosbief, roergebakken paddenstoelen en pancetta.
  • Taartpuntbrood met ossenworst, remouladesaus, ei en rode ui.
  • Belgisch sandwichpuntje met gerookte zalm en mierikswortel salsa.

Warm:

  • Mosterd roomsoep

Koud:

  • Bolletje salade naar keuze (huzaren of kip-Hawaï).
  • Verse fruitsalade.
  • Glaasje met yoghurt, honing en crunch van hazelnoot.