Losse Componenten

Makkelijk om een buffet mee uit te breiden of om je eigen buffet mee samen te stellen. Met deze warme of koude bijgerechten is dit geen enkel probleem.

  • Losse componenten buffet koud

    Losse componenten voor buffet koud.

  • Cocktails o.a. garnaal, kip
  • Rauwe ham met meloen voor op het buffet
  • Rauwe hame met meloen op bord
  • Rib-eye
  • Gepocheerde zalm met Noordzee visgarnituur
  • Haring met uitjes


Afhankelijk van uw keuze, prijs op aanvraag.

  • Losse componenten buffet warm

    Losse componenten voor buffet warm.

  • Varkenssa­té (3 stokjes) met pindasaus en stokbrood
  • Kipsa­té (3 stokjes) met pindasaus en stokbrood
  • Gesneden beenham met broodje en honingmosterdsaus
  • Wraps met diverse vullingen (o.a. kip en gehakt) met sla en saus
  • Varkenshaasmedaillons in champignonroomsaus
  • Bourgondische rib in cumberlandsaus
  • Gebraden varkensrollade in jachtsaus, stroganoffsaus of honingmosterdsaus
  • Runderstoofpot of goulash
  • Kippastei
  • Gebraden drumsticks in kerriesaus
  • Roergebakken reepjes schouderkarbonade in Oosterse saus
  • Diverse soorten soepen

Afhankelijk van uw keuze, prijs op aanvraag.
  • Warme bijgerechten

    Warme bijgerechten

  • Gebakken aardappeltjes (met spek)
  • Witte rijst of nasi
  • Pasta tricolore, naturel of in roomsaus
  • Lasagne
  • Mousaka
  • Complete maaltijden (aardappelen, groente en vlees)
  • Groenten van het seizoen

Afhankelijk van uw keuze, prijs op aanvraag.