Winter Wonderland
Zeer uitgebreid buffet met gerechten voor tijdens de koudste dagen. (De invulling voor kleine groepen in overleg.)
Warme gerechten:
(Keuze uit 4 gerechten)
Varkenskoontjes met speculooskruiden en mouseline van Rochefort Nr.8.
Hertegoulash, een heerlijke stoofschotel van hert en carrots.
Boutjes van parelhoen in een romige saus met dragon.
Escalopes van zalm met truffeljus.
Reepjes van kipdij met spek, ui en champignons.
Runderjachtschotel met knolselderij, bleekselderij, aardappel en wortel.
Koude gerechten:
(Keuze uit 2 gerechten)
Bietensalade met appel, aardappel, augurk en uitgebakken spekjes.
Klassieke aardappelsalade met spekjes en rode ui.
Salade van rucola met langzaam gegaard sukade vlees en tomaatjes.
Stamppotten:
(Keuze uit 2 gerechten)
Stamppot van pastinaak.
Gratin van spruitenstampot.
Hete bliksem.
Begeleidingsgerechten:
(Keuze uit 2 gerechten)
Gekonfijte zuurkool.
Rode kool met cranberry compote.
Tutti frutti.
Aardappelgerechten:
(Keuze uit 2 gerechten)
Prak van aardappel met roomboter.
Gebakken aardappelschijfjes met spek en ui.
Gratin van aardappel.
Optioneel:
Huur borden / bestek / servetten.
Pompoensoep met een vleugje kokosroom of mosterdroomsoep.
In espressokopje of weckpotje gepresenteerd, keuze uit diverse smaken:
Crunch van speculaas met een vanille-kaneel bavarois.
Griesmeel bavarois met rode bessen.
Bitterkoekjes bavarois met amaretto.