Makkelijk om een buffet mee uit te breiden of om je eigen buffet mee samen te stellen. Met deze warme of koude bijgerechten is dit geen enkel probleem.
Losse componenten buffet koud
Losse componenten voor buffet koud.
Cocktails o.a. garnaal, kip
Rauwe ham met meloen voor op het buffet
Rauwe ham met meloen op bord
Rib-eye
Gepocheerde zalm met Noordzee visgarnituur
Haring met uitjes
Afhankelijk van uw keuze, prijs op aanvraag.
Losse componenten buffet warm
Losse componenten voor buffet warm.
Varkenssaté (3 stokjes) met pindasaus en stokbrood
Kipsaté (3 stokjes) met pindasaus en stokbrood
Gesneden beenham met broodje en honingmosterdsaus
Wraps met diverse vullingen (o.a. kip en gehakt) met sla en saus
Varkenshaasmedaillons in champignonroomsaus
Bourgondische rib in cumberlandsaus
Gebraden varkensrollade in jachtsaus, stroganoffsaus of honingmosterdsaus
Runderstoofpot of goulash
Kippastei
Gebraden drumsticks in kerriesaus
Roergebakken reepjes schouderkarbonade in Oosterse saus
Diverse soorten soepen
Afhankelijk van uw keuze, prijs op aanvraag.
Warme bijgerechten
Warme bijgerechten
Gebakken aardappeltjes (met spek)
Witte rijst of nasi
Pasta tricolore, naturel of in roomsaus
Lasagne
Mousaka
Complete maaltijden (aardappelen, groente en vlees)